Vertinga dovana naujiems tėveliams - prisiminimus saugantys kortelių rinkiniai

Vertinga dovana naujiems tėveliams - prisiminimus saugantys kortelių rinkiniai

Vertinga dovana naujiems tėveliams - prisiminimus saugantys kortelių rinkiniai

Artėjantis kūdikio gimimas – džiugus ir ypatingas laikotarpis ne tik būsimiems tėveliams, bet ir jų artimiesiems. Ruošiantis kūdikio sutiktuvių šventei ar pirmam naujagimio lankymui, šeimos nariai ir bičiuliai neišvengia iššūkių, kylančių svarstant, kokia dovana naujiems tėveliams būtų unikali, prasminga ir naudinga. Prisiminimus saugantys „Aikiu“ kortelių rinkiniai – originalios ir išliekamąją vertę turinčios dovanų idėjos.


Ypatinga dovana naujiems tėveliams – užfiksuotos pirmųjų kartų akimirkos


Tikriausiai daugelis tėvų sutiktų, kad vaikučiai auga labai greitai. Kartais atrodo, kad dar visai neseniai kūdikėlis ant rankų iš ligoninės parkeliavo namo, o štai, žiūrėk, jau savarankiškai atsisėda, vikriai ropoja ar net pamažu žengia pirmuosius žingsnius. Kai vaikutis taip sparčiai auga, norisi, kad brangūs pirmųjų kartų prisiminimai kuo ilgiau nepasimirštų, tad neįkainojama dovana naujiems tėveliams – „Aikiu“ kortelių rinkinys „Mano pirmieji kartai“

Šį kortelių rinkinį sudaro 15 dvipusių kortelių, skirtų įklijuoti nuotraukas, kuriose įamžintas pirmą kartą atsisėdęs, nusišypsojęs, paragavęs citrinos ir kitus pirmus judesius atlikęs bei pirmas patirtis išbandęs vaikutis. Kortelių nugarėlėse taip pat yra skirta vieta įrašyti datai, be to, galima ir patiems papildomai parašyti trumpas istorijas apie pirmuosius kartus, paminint įdomias detales. Tai leis, net ir vaikui suaugus, džiaugtis gražiais ir linksmais pirmaisiais kūdikystės prisiminimais.


Pirmųjų metų pokyčių įamžinimas ir nauja šeimos tradicija


Pirmaisiais kūdikio metais vyksta bene intensyviausi augimo ir vystymosi pokyčiai, tad laikui bėgant tampa vis sunkiau atsiminti, kokio tiksliai amžiaus buvo vaikelis vienoje ar kitoje pirmųjų mėnesių nuotraukose. „Aikiu“ kortelių rinkinys „12 mažų gimtadienių“ – tai unikalus šios problemos sprendimas, galintis tapti dar viena prasminga, prisiminimus saugančia dovana besilaukiančiai mamai ir būsimam tėčiui ar ką tik gimusio mažylio tėvams.

Šio rinkinio kortelių viena pusė yra skirta įklijuoti šventinei nuotraukai, o kita – surašyti duomenis apie to mėnesio vaikučio ūgio, svorio, dantukų, pasiekimų ir pomėgių pokyčius. Naujagimio tėvelių kasdienybės didžiąją dalį užima vaikučio priežiūra, tad kartais pritrūksta laiko pagalvoti ne tik apie mažylio nuotraukas, bet ir apie kitų duomenų nuoseklų žymėjimą, estetiškai ir žaismingai atrodantį visos šios informacijos pateikimą. Kortelių rinkinys „12 mažų gimtadienių“ – ir priminimas, ir kūrybiškas būdas sekti ir užfiksuoti svarbius kūdikystės laikotarpio pasikeitimus bei galimybė susikurti gražią kasmėnesinę šeimos tradiciją. 

Apgalvoti, kokia dovana naujiems tėveliams būtų tinkama, reikėtų itin atsakingai – ji turėtų būti ne tik miela, bet tuo pačiu ir naudinga, turinti ilgalaikę vertę. Specialiuose „Aikiu“ kortelių rinkiniuose tėveliai gali pažymėti svarbiausius pirmųjų mažylio metų įvykius, augimo ir kitus pokyčius, o nufotografavę mažylį kartu su šiomis kortelėmis – su giminaičiais ir draugais dalintis džiugiomis akimirkomis socialiniuose tinkluose. Kortelių rinkinius, kurie saugo šypseną keliančius kūdikystės prisiminimus, rasite www.aikiu.lt.
Pirkti
Pristatysime per 1-3 darbo dienas.
Nemokamas siuntimas nuo 50 eur