kudikio sutiktuviu svente babyshower

Kūdikio sutiktuvių šventė - baby shower

Kūdikio sutiktuvių šventė - baby shower

Kūdikio sutiktuvių šventė yra sena tradicija, kuri per pastaruosius kelerius dešimtmečius tapo labai populiari visame pasaulyje.

Baby shower tradicija kilo JAV XIX amžiuje. Anksčiau ši šventė buvo rengiama tik moterims, tačiau dabar ji yra plačiai paplitusi ir dažnai vyksta kaip abipusė renginys, skirtas tiek moteriai, tiek tėvui. "Baby shower" šventė yra skirta paminėti ir pasiruošti naujagimio atvykimui. Ji paprastai rengiama vieną ar kelis mėnesius iki gimimo. Šventės tikslas - parengti motiną ir tėvą reikalingais reikmenimis ir pateikti jiems moralinę paramą. Tai yra puiki proga susitikti su draugais ir šeima, kad paremtų naują tėvystę ir paskirstytų dovanas kūdikiui.

Ši šventė gali būti rengiama bet kurioje fazėje iki gimdymo, dažniausiai vyksta vėlyvoje nėštumo stadijoje. Tai yra linksmas ir šviesus renginys, kuriame dalyvauja draugai ir šeima, kurie dalijasi įspūdžiais ir patarimais naujai tėvystei. Tai taip pat yra puiki proga įsigyti reikalingus daiktus kūdikiui, pavyzdžiui, drabužius, žaislus, lopšius ir tt. 

Baby shower rengimo ypatumai yra labai įvairūs ir gali skirtis priklausomai nuo kultūros ir asmeninių norų. Tai gali būti tradicinė sutiktuvė su maitinimu ir dovanomis, ar modernesnis ir neformalus renginys, pavyzdžiui, dienos piknikas, spa diena ar vakarienė. Kai kuriose kultūrose taip pat yra tradicijų, pavyzdžiui, kai moterys dalijasi patarimais apie kūdikio priežiūrą ir bendrauja su būsimąja motina. Svarbiausia yra, kad tai būtų linksmas ir šviesus renginys, kuriame visi jaučiasi patogiai ir džiaugsmingai.

Tokia besilaukiančių tėvų šventė taip pat yra puiki proga paminėti nėštumą ir pasiruošti naujai tėvystei. Tai yra laikas, kai nėščios moterys gali susitikti su savo draugais ir šeima, pasidalinti svajonėmis ir planais dėl kūdikio ir gauti patarimų ir palaikymą. Tai yra puiki proga įgyti patirties ir pasiruošti naujai tėvystei.

Pristatysime per 1-3 darbo dienas.
Nemokamas siuntimas nuo 50 eur