Juodai baltos Montessori kortelės

Juodai baltos Montessori kortelės

Juodai baltos Montessori kortelės

Montessori kortelės

Montessori auklėjimu paremtoje aplinkoje juodai baltos lavinamosios kortelės kūdikiams yra dažnai aptinkamos auginimo priemonės. Šios kortelės teikia vizualinę stimuliaciją ir treniruoja vaiko koncentracijos ir susikaupimo įgūdžius nuo pat pirmųjų kūdikystės dienų. Marijos Montessori metodas skatina vaiko susikaupimą žaidimo metu, o kadangi kūdikiai prastai mato ir dar negali tinkamai pažinti pasaulio, šios kortelės yra idealus įrankis pirmiesiems potyriams sužadinti. 

Galima teigti, kad šios juodai baltos ir raudonos kortelės, skirtos kūdikiams nuo 0 iki 6 mėnesių, yra pirmosios naujagimio Montessori kortelės. Korteles galima po truputi pradėti naudoti jau nuo pat pirmųjų savaičių, nes kūdikio rega vystosi iš karto nuo gimimo, ir su šiomis Montessori lavinančiomis kortelėmis kūdikiams galite paskatinti regos ir smegenų vystymąsi (daugiau apie regėjimo vystymasi skaitykite čia).

montessori-lavinamosios-korteles-kudikiams-zaidimu-erdveje

Kaip naudojamos Montessori kortelės?

Šias juoda balta Montessori korteles galima išdėlioti prie vystymo stalo arba žaidimų erdvėje. Geriausia praktika yra jas išdėlioti palei sieną arba priklijuoti su Pritt liniomis pagalvėlėmis prie sienos, tokiame aukštyje kur kūdikis nesunkiai galėtų į jas žiūrėti. Jeigu nėra galimybės patogiai dėlioti prie sienos, galima naudoti nuotraukų rėmelį su į vidų įdėta kortele ir pastatyti gerai matomoje vietoje, tuomet galima korteles vis pakeisti kitomis ir taip nudžiuginti smalsaujantį mažylį vis naujais vaizdais.

Šias Montessori korteles kūdikiams rekomenduojama naudoti nuo pat gimimo iki kol jos tampa nebeįdomios kūdikiui. Kaikurie mažyliai į juoda balta korteles, kurios yra skirtos iki 3 mėnesių, žiūri susidomėję iki pat 7 mėnesių amžiaus. Kiti jau jomis nebesidomi nuo 2 mėnesių ir pereina prie sudėtingesnių kortelių su raudona spalva arba spalvotų Montessori kortelių su figūromis.

Šios kontrastingos kortelės puikiai tiks tiems, kurie planuoja savo mažylius auginti Montessori metodu. Pradėję naudoti lavinamasias korteles nuo pat kūdikio gimimo, padėsite jam greičiau išvystyti regėjimą, paskatinsite smegenų vystymąsi ir išmokinsite vaikutį koncentruotis nuo pat pirmųjų jo dienų šiame pasaulyje.



Pirkti
Pristatysime per 1-3 darbo dienas.
Nemokamas siuntimas nuo 50 eur